Motorola One Zoom/One Pro met 5x zoom gelekt in drie kleuren

Motorola heeft de One-reeks inmiddels al voorzien van meerdere devices. Binnenkort wordt de Motorola One Zoom, die ook wel One Pro genoemd zal worden, verwacht; deze is nu uitgelekt in drie verschillende kleuren.

Motorola One Zoom in drie kleuren

Motorola heeft naast verschillende series met één letter, zoals de E, G en Z ook de One-serie. Deze toestellen draaien op Android One en krijgen dus drie jaar lang beveiligingsupdates en twee jaar lang Android-updates. Na de Motorola One, One Vision en One Action is het tijd voor een nieuwe; de One Zoom. Dit toestel zal eveneens verschijnen onder de naam Motorola One Pro, waarbij de specs gelijk zijn, maar alleen de One Pro voorzien zal zijn van Android One.

Motorola One Zoom - One Pro

Naar verluidt zullen de twee toestellen gepresenteerd worden op de IFA in Berlijn volgende week. Volgens de berichten krijgt het toestel een 6,2 inch Super AMOLED beeldscherm met Full-HD+ resolutie. In het scherm zou de vingerafdrukscanner geïntegreerd zijn.

De key-feature van de telefoon zal de camera zijn, of beter gezegd; de quad-camera. Deze biedt een 48 megapixel hoofdsensor, en in ieder geval een diepte sensor en een ultra wide-angle lens. De camera zal 3x optische zoom en 5x hybrid zoom aanbieden en de camera-app krijgt een speciale nachtmodus.

Motorola One Zoom

Verder wordt er gesproken over een Snapdragon 675 processor, 4GB RAM en 128GB interne opslagruimte voor de telefoon. Ook is er een USB-C aansluiting en een 3,5 mm poort voor een headset. Een eerder lek op Amazon zou erop duiden dat het toestel rond de 400 euro zou gaan kosten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel