Motorola One Zoom met quad-camera en goede specs lekt uit

Zagen we deze week al de nieuwe Motorola One Action, is het nu de beurt aan een andere nieuwe Motorola. Naar verwachting is het de Motorola One Zoom, welke voorzien zal zijn van meer camera-mogelijkheden.

Motorola One Zoom

De Motorola One Zoom wordt een andere nieuwe smartphone die we binnenkort van de fabrikant kunnen verwachten. Gisteren zagen we al beelden van de One Action, maar daar komt dus nog een Android One-toestel bij. Het toestel dat we hier zien, dook eerder al op onder de naam Motorola One Pro. Maar naar verwachting krijgt het toestel de naam Zoom mee.

De smartphone is uit de doeken gedaan door de doorgaans goed geïnformeerde bron Winfuture. De Duitse bron deelt niet alleen foto’s, maar weet ook enkele details van de telefoon. Er zal een quad-camera aanwezig zijn, met een 48MP hoofdsensor. Tevens is de Motorola One Zoom voorzien van een groothoeklens en moet er een zoomlens zijn waarmee 5x gezoomd kan worden. Twee lenzen zullen voorzien zijn van optische beeldstabilisatie. Welke lens naast de standaardlens deze feature krijgt is nog onbekend. De vierde lens is bedoeld voor het vastleggen van diepte.

Motorola One Zoom

Naar verluidt krijgt de Motorola One Zoom een 6,2 inch beeldscherm met een kleine notch. In tegenstelling tot de One Action en One Vision krijgt dit toestel geen 21:9 scherm. De vingerafdrukscanner zit waarschijnlijk geïntegreerd in het beeldscherm, waardoor het vermoeden is dat dit een AMOLED scherm wordt met Full-HD+ resolutie.

Motorola zal de smartphone leveren met een 3,5 mm aansluiting, USB-C poort en een glazen behuizing. Gezien de dikte van het toestel lijkt het erop dat de fabrikant inzet op een grote accu; al zijn specificaties hierover nog onbekend. Naar verwachting komt de introductie van de telefoon tijdens de IFA in september en komt de prijs te liggen op 429 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel