Motorola One Pro met gigantische camera-module en kleine notch uitgelekt

Opnieuw is er nieuws over een One-smartphone van Motorola. We verwachten nog de One Action, maar nu zien we de Motorola One Pro, met grote camera-module.

Motorola One Pro op beeld

Motorola One Pro, dat wordt de naam van het nieuwe toestel die we eerder al voorbij zagen komen dankzij renders van OnLeaks. De smartphone gaat, zoals de naam al aangeeft, deel uitmaken van de One-serie, waardoor het zeker is dat de smartphone voorzien zal zijn van Android One. Toch is er nog meer nieuws te melden over deze smartphone.

Motorola One Pro

Aan de achterzijde van de Motorola One Pro is een grote camera-module te vinden met vier camerasensoren. Deze loopt opvallend genoeg door, verder naar beneden, waar we het Motorola-logo tegenkomen. Naar verluidt krijgt de smartphone een 6,2 inch beeldscherm met een kleine notch aan de bovenzijde. Volgens de bron krijgt de One Pro een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset, en is er ook een USB-C aansluiting.

Verder ontbreken nog details over het opvallende toestel. Wel zou de naam ‘Pro’ erop kunnen duiden dat we hier te maken hebben met een krachtig toestel vol mogelijkheden. Wanneer de smartphone aangekondigd wordt is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel