Moto Z4 officieel aangekondigd: in-display vingerafdrukscanner en meer

Motorola heeft na vele berichten nu officieel de nieuwe Moto Z4 aangekondigd. De smartphone dook eerder al op ‘in het wild’. De nieuwe Moto Z4 heeft ondersteuning voor Moto Mods en een OLED-beeldscherm.

Moto Z4 aangekondigd

Na weken van geruchten en speculaties is daar nu officieel de Moto Z4. De smartphone is aangekondigd door de fabrikant. De nieuwe high-end smartphone van Motorola heeft wederom ondersteuning gekregen voor Moto Mods. In bepaalde regio’s kan ook weer de 5G Moto Mod gebruikt worden; deze werd met de Z3 gepresenteerd.

Moto Z4

Aan boord van het nieuwe toestel is een Snapdragon 675 octa-core processor, 4GB RAM en 128GB (uitbreidbare) opslagruimte. In het 6,4 inch OLED-beeldscherm is de vingerafdrukscanner geïntegreerd. Het display levert een Full-HD+ resolutie af en heeft een kleine notch bovenin beeld. Voor de front-camera kun je gebruik maken van de 25 megapixel lens, achterop is een 48 megapixel camera geplaatst. Deze camera zit vol met mogelijkheden. Net als bij de front-camera worden ook bij de camera achterop de beelden in een lager aantal megapixel opgeslagen, zodat de uiteindelijke foto vol zit met details en kwalitatief beter moet zijn. Met de camera kan ook in 4K 30fps gefilmd worden.

Motorola levert de Moto Z4 met een 3,5 mm aansluiting en FM-radio. Ook de handige Moto Actions zijn weer te gebruiken op dit toestel. Vanuit de doos draait de smartphone op Android 9 Pie en is er een 3600 mAh accu. Over een komst naar Nederland is helaas nog niks bekend. De Moto Z3 kwam niet naar Nederland; de voorgangers wel. De Moto Z4 komt in eerste instantie alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel