Moto Z4 met Snapdragon 675 uitgelekt; meerdere One-toestellen op komst

Motorola komt dit jaar met meerdere nieuwe smartphones. Deze keer zien we meerdere nieuwe Motorola One-toestellen. Tevens krijgen we een beeld van de Moto Z4.

Moto Z4

De Motorola Moto Z4 is aanstaande. Op uitgelekte beelden zien we de nieuwe smartphone. Tevens komen we daarbij een aantal details te weten over de smartphone. De Z-serie is de meest uitgebreide lijn van Motorola. De smartphone krijgt ondersteuning voor Moto Mods en krijgt een Snapdragon 675 processor mee. Dit is een mid-end processor; die absoluut niet traag is. Toch is de keuze opvallend, omdat de Moto Z3 met de high-end Snapdragon 845 verscheen.

De Moto Z4 zal met Android Pie op de markt komen, samen met de handige Moto Actions. Aan de achterkant krijgt de smartphone een enkele 48 megapixel camera en aan de voorzijde een 25MP front-camera. De accu zou een capaciteit krijgen van 3600 mAh en kan snel worden opgeladen. Andere details zijn 4GB/6GB aan werkgeheugen en 64GB/128GB aan opslagruimte. Wanneer de telefoon aangekondigd wordt is niet bekend, mogelijk gebeurt dat volgende maand.

Motorola One

De Motorola One-toestellen kenmerken zich door de aanwezigheid van Android One. Er zit familie-uitbreiding aan te komen voor de One-serie van Motorola. Evleaks laat in een tweet weten dat er meer modellen in de One-serie uitgebracht zullen worden. Hij tweet:

  • Motorola One
  • Motorola One Power
  • Motorola One Vision
  • Motorola One Action

Moto P40 render

Twee modellen zijn al uitgebracht; de One en de One Power. Over die twee anderen is meer te melden. Deze zijn namelijk al voorbij gekomen in het geruchtencircuit. De Motorola One Vision (zoals hierboven) krijgt mogelijk een Exynos 9610 processor vamn Samsung, samen met een 6,2 inch display, 3/4GB RAM en 3500 mAh accu. De smartphone wordt mogelijk in China uitgebracht onder de naam Motorola P40.

Motorola One Action

De Motorola One Action heeft naar verwachting een triple-camera en een punch-hole aan de voorzijde, in het scherm. De telefoon zien we hierboven. Het is niet bekend of deze twee telefoons ook uitgebracht worden in ons land. Zodra er meer over bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel