Moto Z4: Evleaks deelt foto van nieuw toestel, van alle kanten

Motorola zal binnenkort de nieuwe Moto Z4 presenteren. Het toestel lekte eerder al uit, maar dankzij Evan Blass zien we het toestel nu van alle kanten.

Moto Z4 van alle kanten

Evleaks, ook wel bekend als Evan Blass, heeft een nieuwe foto gedeeld van een nog niet aangekondigde smartphone. Het is de Moto Z4 van Motorola. We zagen in een eerdere leak al de telefoon van de voor- en achterkant, nu zien we ook de verschillende zijkanten.

Moto Z4

Uit de foto wordt duidelijk dat Motorola de smartphone zal voorzien van een 3,5 millimeter aansluiting. Daarbij krijgt de Moto Z4 een USB-C aansluiting en een enkele camera aan de achterkant. Aan de voorzijde krijgt de smartphone een druppel-notch. Naar verwachting zit de vingerafdrukscanner van de telefoon geïntegreerd in het beeldscherm.

Ook de Moto Z4 zal voorzien zijn van ondersteuning voor Moto Mods. Hiermee geef je je smartphone extra functionaliteit. Hierbij kun je denken aan een Mod die toegang geeft tot het 5G-netwerk, een grotere accu, camera-functionaliteit of projector. We zien ook dat ook deze Moto Z telefoon weer erg dun is. Wanneer de smartphone aangekondigd wordt, is niet bekend.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel