Mogelijke specificaties van nieuwe Moto Z4 Play uitgelekt

Motorola komt dit jaar vermoedelijk met de Motorola Moto Z4 Play. De smartphone werd eerder al getoond in renders, maar nu krijgen we ook meer te weten over de specificaties van het toestel.

Moto Z4 Play: de mogelijke specs

De Moto Z4 Play is opnieuw in het nieuws verschenen. Waar we eerder al renders zagen van de nieuwe smartphone, krijgen we nu meer te horen over de technische eigenschappen van de smartphone. Het toestel zou net als de voorganger wederom voorzien worden van een aansluiting voor Moto Mods. Hiermee kun je de functionaliteit van de telefoon verder uitbreiden.

Moto Z4 Play

Volgens 91mobiles wordt de smartphone verder voorzien van een Super AMOLED-beeldscherm met Full-HD+ resolutie. Daarbij is er een druppel-notch, maar de grootte van het scherm is nog niet bekend. Motorola plaatst in het toestel een Snapdragon 675 octa-core processor, 4/6GB RAM-geheugen en 64 of 128GB aan opslagruimte. De telefoon zal voorzien worden van een 48 megapixel camera aan de achterkant en 16 megapixel front-camera. Eerder werd bijvoorbeeld de Honor View 20 van een 48MP camera voorzien.

De Moto Z4 Play zou verder voorzien worden van een 3600 mAh accu, USB-C aansluiting en een vingerafdrukscanner onder het scherm. De accu kan snel opgeladen worden dankzij de Turbo-charger die meegeleverd wordt. Wanneer de smartphone aangekondigd wordt is niet bekend. Mogelijk kiest Motorola voor het MWC.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel