Moto Z4 Play laat zich zien in renders: druppel-notch en Moto Mods

Motorola werkt aan een opvolger voor de Z3 Play. Hoewel we nog maar weinig gehoord hebben over het toestel, zien we nu direct het toestel in een render verschijnen. Het gaat om de Moto Z4 Play. Deze smartphone kunnen we in het komende jaar verwachten.

Moto Z4 Play in renders

De Moto Z3 Play zal opgevolgd worden door de Moto Z4 Play. De smartphone zal een druppel-notch krijgen, zo wordt duidelijk uit de renders. De renders zijn samengesteld door OnLeaks die zich heeft gebaseerd op de informatie die tot nu toe bekend is bij hem over het toestel. De Moto Z4 Play zal verder voorzien zijn van ondersteuning voor Moto Mods. Deze modules kun je aan de achterkant van de smartphone bevestigen.

Moto Z4 Play

Waar de Z3 Play al dunnere schermranden heeft, is dit bij de Moto Z4 Play nog dunner. De modulaire smartphone zal ook voorzien zijn van een 3,5 millimeter aansluiting, iets wat bij het huidige model ontbreekt. Ook is er een USB-C aansluiting en zien we aan de achterkant het Batwing-logo. Hier zal echter niet meer de vingerafdrukscanner in zitten. Deze zal naar verwachting in het scherm geplaatst worden. Aan de achterkant pronkt de enkele camera van de Moto Z4 Play.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe Play van Motorola, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel