Motorola komt met P40; eerste renders verschijnen online

In augustus kwam Motorola met de Moto P30, een smartphone die we zien als een mix tussen de Huawei P20 en de iPhone X. Er wordt nu gewerkt aan een opvolger; de Moto P40. De smartphone duikt nu op in renders.

Moto P40 in renders

We schreven van de zomer over de introductie van de Moto P30, een smartphone die we in Nederland niet te zien kregen en krijgen. De telefoon omschreven we als een combinatie van de P20 van Huawei en de iPhone X van Apple. Leaker OnLeaks heeft nu een nieuwe video geplaatst, waarbij we een beeld krijgen van de opvolger; de Moto P40.

Moto P40 render

Volgens de bron krijgt het toestel een camera-opening in het beeldscherm, net als bij toestellen als de Galaxy A8s van Samsung, Huawei Nova 4 en Honor View 20. In 2019 zullen we veel meer toestellen met een dergelijke opening gaan zien, zo verwachten we. Verwacht wordt dat de Moto P40 beschikt over een 48 megapixel dual-camera, 6,2 inch beeldscherm, vingerafdrukscanner aan de achterzijde, USB-C aansluiting en een 3,5 millimeter poort.

Wanneer de smartphone precies aangekondigd wordt is niet bekend. De kans dat we het toestel in Nederland kunnen verwachten lijkt ons klein. De video van de render vind je hieronder.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel