Motorola P30 renders lekken uit: een iPhone X met Android

Motorola komt binnenkort met de aankondiging van de Motorola P30, dat blijkt uit nieuwe informatie. Voor het zover is, zien we eerst renders van het nieuwe toestel. Het design van de nieuwe Motorola P30 doet wel heel erg denken aan de Apple iPhone X, inclusief notch.

Motorola P30 renders

Motorola is van plan de P-serie uit te brengen; dit staat voor stijlvolle toestellen in het mid-end segment. Binnenkort zal het bedrijf vermoedelijk de eerste drie toestellen presenteren met de namen P30, P30 Note en P30 Play. De eerstgenoemde is nu opgedoken op renders, waarbij we al een aardig beeld krijgen van de smartphone.

Motorola P30 render

De Motorola P30 zal beschikken over een notch en een groot beeldscherm met daaronder een schermrand met de merknaam erin. Aan de achterkant zien we de dual-camera en de vingerafdrukscanner met daarin het Batwing logo van Motorola. Het design lijkt bijna gekopieerd te zijn van de iPhone X van Apple.

Motorola P30 render

Volgens de geruchten krijgt de Motorola P30 een 6,2 inch Full-HD+ beeldscherm met een 16MP+5MP dual-camera en 12 megapixel front-camera. Als de berichten kloppen, wordt de P30 uitgebracht met 6GB RAM en 64/128GB opslagruimte. De telefoon wordt verscheept met een 3000 mAh accu en Android One. Dit betekent dat je lange tijd verzekerd bent van updates.

Motorola P30 render

Het is nog de vraag of Motorola haar nieuwe modellijn ook in Nederland gaat voeren. Met het design en de mogelijkheid van Android One, verwachten we dat het toestel hier in Nederland best goed zou kunnen scoren. Nokia doet dat immers ook met bijvoorbeeld de Nokia 7 Plus. Zodra er meer bekend is over de telefoon, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel