Foto’s opgedoken van nieuwe Moto Z4 van Motorola

Motorola werkt aan een nieuwe serie van haar high-end smartphone. De Z-serie wordt binnenkort uitgebreid met de Moto Z4 en daar zien we nu de eerste beelden van.

Moto Z4 op foto’s

De Moto Z4 is aanstaande. Het moet de opvolger zijn van de Moto Z3 smartphone. De telefoon is nu uitgelekt op het internet, waardoor we de Moto Z4 beter krijgen te zien. Motorola lijkt de smartphone te willen voorzien van een Snapdragon 855 processor, de nieuwe high-end SoC van Qualcomm.

Moto Z4

We zien ook een beeldscherm met een notch, en de Moto Z4 krijgt mogelijk ook een 3,5 millimeter aansluiting. Er komt 5G beschikbaar middels een speciale Moto Mod die aan het toestel bevestigd kan worden, deze is voor de Verenigde Staten al beschikbaar voor de Moto Z3. De Moto Z4 zou ook met Android 9 Pie geleverd worden en natuurlijk is er een USB-C poort.

Er gaan berichten over een 48 megapixel camera, afkomstig van Sony. De vingerafdrukscanner zit mogelijk geïntegreerd in het beeldscherm. Zodra er meer bekend is over de Moto Z4, houden we je natuurlijk op de hoogte. De Moto Z3 kwam niet naar ons land, alleen de Moto Z3 Play.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel