Motorola One Vision met focus op camera nu te koop voor 299 euro

Motorola heeft haar nieuwste smartphone uitgebracht in Nederland. Het is de Motorola One Vision, een nieuwe smartphone welke het beste uit de camera gehaald kan worden. Daarbij is de telefoon voorzien van Android One.

Motorola One Vision in Nederland

De Motorola One Vision is vanaf vandaag verkrijgbaar in ons land. De smartphone kenmerkt zich door een prima prijs en goede specificaties. Als we afgaan op de informatie van Motorola, dan is de One Vision vooral bedoeld voor degenen die alles uit de camera van de smartphone willen halen.

Motorola heeft de One Vision uitgerust met een dual-camera van 48MP + 5MP. Deze heeft een speciale nachtmodus zodat je ook in de avonduren een mooie foto kunt schieten. Tevens kun je in 4K filmen en is er een 25 megapixel front-camera. Deze front-camera zit in een cameragat in het 6,3 inch Full-HD+ scherm.

Verder zit het qua specificaties van de Motorola One Vision wel snor. De telefoon heeft een Exynos 9609 octa-core processor van Samsung, 4GB RAM en 128GB (uitbreidbare) opslagruimte, NFC en een 3600 mAh accu. Deze kan met 15W sneller dan normaal opgeladen worden.

Dankzij Android One ben je voor drie jaar lang zeker van beveiligingsupdates. Daarbij krijg je gedurende twee jaar lang Android-updates. Dat is een fijne belofte. Natuurlijk draait de smartphone vanuit de doos op Android 9 Pie.

Motorola One Vision kopen

Het meest interessant aan de Motorola One Vision is toch wel de prijs. Je kunt de smartphone vanaf vandaag kopen voor een bedrag van 299 euro. Dit kan bij Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Mobiel en Belsimpel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel