Motorola presenteert nieuwe Motorola One Vision, ook voor Nederland

Motorola heeft zojuist een nieuwe Android One-smartphone gepresenteerd. Het bedrijf heeft het doek van de Motorola One Vision gehaald. De telefoon heeft een 48MP dual-camera en de front-camera vinden we terug in een punch-hole.

Motorola One Vision

Het portfolio van Motorola is uitgebreid met de nieuwe Motorola One Vision. Het bedrijf heeft de One-smartphone wederom voorzien van Android One. Hierdoor ben je langere tijd verzekerd van updates; twee jaar lang Android OS-updates en drie jaar lang beveiligingsupdates.

Motorola One Vision blauw

De smartphone heeft een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 21:9. Dit zorgt voor een wat langwerpiger toestel dan andere soort smartphones. In de linkerbovenhoek is een punch-hole te vinden. Dit is een opening in het scherm waarin de 25 megapixel selfie-camera is te vinden. Dankzij de quad-pixel technologie worden deze selfies als 6MP foto’s opgeslagen. Door de vele pixels zorgt dit voor veel details en betere beelden.

Motorola One Vision bruin

Aan de achterkant van de Motorola One Vision is een dual-camera te vinden. De focus van dit toestel ligt, zoals de naam al aangeeft, ook op de camera. Deze dubbele camera bestaat uit een 48 megapixel en een 5 megapixel sensor. De camera beschikt over een diafragma van f/1.7, een LED-flitser en heeft optische beeldstabilisatie. Ook is er kunstmatige intelligentie (AI) voor de beste fotokwaliteit. Dankzij de speciale Night Vision modus, moeten ook nachtfoto’s prima vastgelegd worden.

Motorola levert de One Vision met 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Tevens is dit geheugen uit te breiden met een geheugenkaart. De telefoon is voorzien van een Samsung Exynos 9609 octa-core processor en heeft een 3500 mAh accu. Deze kan met 15W relatief snel opgeladen worden. Tevens is de Motorola One Vision uitgerust met een USB-C aansluiting en uiteraard Android Pie. Ondanks de aanwezigheid van Android One, kun je gewoon verschillende Moto Actions gebruiken; dat is wel zo prettig!

De Motorola One Vision is vanaf 1 juni verkrijgbaar in Nederland. De telefoon krijgt een adviesprijs van 299,99 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel