Motorola One Vision met 21:9 beeldscherm compleet uitgelekt; gaat 299 euro kosten

Motorola komt binnenkort met de introductie van de nieuwe Motorola One Vision, voorzien van Android One. Het toestel krijgt een beeldscherm met een verhouding van 21:9.

Motorola One Vision

Motorola komt binnenkort met de introductie van Motorola One Vision; een smartphone met een 6,3 inch beeldscherm met een resolutie van 2520 x 1080 pixels. Opvallend is de beeldverhouding van 21:9, waarbij het beeldscherm dus een stuk langer is. Ook zien we een punch-hole; een cameragat voor de front-camera.

Motorola One Vision

De Motorola One Vision heeft een Exynos 9609 processor; afkomstig uit de fabriek van Samsung. Deze is nauw verwant aan de Exynos 9610, welke we kennen uit verschillende modellen van de Galaxy A-serie van het bedrijf. Tevens komt de Motorola One Vision ook naar Europa; met 4GB RAM-geheugen en 128GB opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Er is ook dual-sim ondersteuning.

Aan de achterzijde zal de telefoon voorzien zijn van een 48 megapixel camera met nachtzicht-modus. Hiermee moet je de mooiste foto’s kunnen maken in donkere omgevingen. Het diafragma komt uit op f/1.7 en er is optische beeldstabilisatie, AI-filters, 4K video-opname met 40fps en Full-HD video-opname met 60fps. NFC en een waterdichte behuizing zijn ook op de Motorola One Vision te vinden.

Motorola voorziet de One Vision van Android One. Hierdoor ben je minimaal 3 jaar lang gegarandeerd van updates, waarvan twee jaar van Android-updates. Er is ook een 3500 mAh accu aanwezig welke snel opgeladen kan worden met de TurboPower-lader. De telefoon moet vanaf 16 mei 2019 verkrijgbaar zijn voor een prijs van 299 euro; dit is een erg interessant prijskaartje. Hij komt naar Europa; maar over een komst naar Nederland is nog niks bevestigd.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel