Galaxy Note 8, Motorola One en Galaxy Tab S3 krijgen beveiligingsupdates

Voor meerdere smartphones zijn vanaf nu beveiligingsupdates beschikbaar gesteld. Onder andere Samsung en Motorola hebben een update klaarstaan voor hun smartphones en tablet.

Samsung en Motorola: beveiligingsupdate

Voor verschillende toestellen wordt een update beschikbaar gesteld waarbij het patch-level een niveau hoger wordt getild. De Samsung Galaxy Note 8 bezitters krijgen nu al de beveiligingsupdate van mei 2019. Deze update werd van de week vrijgegeven. Onder andere Henk en Hans maken melding van deze update. Het is een hele flinke update, met een grootte van 898,16MB.

Galaxy note 8 beveiligingsupdate mei 2019

Samsung rolt ook voor de Galaxy Tab S3 een nieuwe update uit; deze krijgt de update van april. Richard laat ons weten dat voor de Motorola One, na lang wachten, eindelijk weer een update uitgerold wordt. De van Android One voorziene smartphone krijgt beveiligingsupdate april 2019. Het versienummer van deze update is PPKS29.68-16-36-1.

Voor de drie modellen worden de updates vanaf nu aangeboden. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Wanneer dit het geval is, krijg je hiervan een notificatie op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel