Motorola Action uitgelekt met triple-camera en punch-hole display

Motorola gaat haar Android One-reeks verder uitbreiden. Zagen we onlangs nog de One Vision, wordt het portfolio binnenkort uitgebreid met de One Action. Nu zijn er beelden verschenen waarbij we de smartphone goed te zien krijgen.

Motorola One Action op beeld

De Motorola One Action wordt de nieuwe Android One-smartphone van Motorola. Er zijn foto’s opgedoken van het nieuwe toestel. Hij lijkt erg op de eerder gepresenteerde Motorola One Vision. Zo is ook de One Action voorzien van een punch-hole, waarin de front-camera is geplaatst. Aan de achterzijde is de smartphone voorzien van een vingerafdrukscanner. De smartphone kan opgeladen worden via een USB-C aansluiting. Bovenop krijg je toegang tot de 3,5mm aansluiting.

Motorola One Action

De smartphone van Motorola krijgt een triple-camera met een 12,6 megapixel hoofdsensor. Daarbij is de verwachting dat de One Action ook een wide-angle lens krijgt voor het maken van groothoekfoto’s. Verder wordt gesproken over een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm, 3500 mAh accu en een Samsung Exynos 9609 chipset.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel