Foto’s en specs: alles over de Motorola One Action ligt op straat

Dankzij een Duitse bron komen we alles te weten over de nieuwe Motorola One Action. Het zal naar verwachting niet lang meer duren voordat de smartphone wordt gepresenteerd. Nu komen we in ieder geval alle details te weten.

Motorola One Action in volle glorie

De Duitse webwinkel Amazon heeft per ongeluk te vroeg de nieuwe Motorola One Action online gezet. Deze smartphone is nog niet door de fabrikant aangekondigd, maar er is in de afgelopen tijd wel aardig wat informatie over naar buiten gekomen. Met de Motorola One-toestellen heeft het bedrijf al een aantal succesvolle smartphones op de markt gebracht. Zoals de naam al aangeeft is ook dit toestel voorzien van Android One, zodat je jarenlang verzekerd bent van updates.

Motorola One Action

Omdat de Duitse webwinkel de telefoon al te vroeg online heeft gepubliceerd, weten we ook de specificaties al van de telefoon. De Motorola One Action krijgt een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm met een beeldverhouding van 21:9. In de camera-opening is een 13 megapixel front-camera geplaatst, terwijl we aan de achterkant een triple-camera kunnen verwachten. Deze levert een 13 megapixel hoofdsensor en 5 megapixel diepte-camera. De derde camera is mogelijk een zogenoemde Action Cam voor bewegende plaatjes, al ontbreekt hier nog verdere informatie over. Wel is bekend dat het een groothoeklens is met een beeldhoek van 117 graden.

Motorola One Action wit

De Motorola One Action wordt voorzien van de Exynos 9609 processor van Samsung, welke identiek is aan de chipset in de One Vision. De telefoon wordt verder geleverd met 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Ook krijgt de One Action een 3500 mAh accu, USB-C aansluiting en natuurlijk dual-sim. Volgens de Duitse bron WinFuture komt het toestel op 13 september beschikbaar in Duitsland voor 299 euro. Het is niet bekend of dit ook voor Nederland geldt, maar die kans is zeker aanwezig.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel