Motorola One Action: persfoto laat toestel in volle glorie zien

Motorola werkt aan uitbreiding voor haar portfolio. Gisteren kwamen berichten binnen over de Motorola One Pro, nu is het weer de beurt aan de Motorola One Action.

Motorola One Action

De Motorola One Action wordt binnenkort verwacht. Voor het zover is moeten we het doen met de berichten die tot die tijd uitlekken. Nu is daar een nieuwe foto aan toegevoegd. Een uitgelekte persfoto laat het toestel duidelijk van alle kanten zien.

Volgens bronnen zou het toestel in deze kleur de naam Denim Gray krijgen. In de hoek van het scherm zien we een punch-hole; een opening voor de front-camera. Aan de achterkant zien we een triple-camera, waarbij deze over tenminste één 12.6 megapixel sensor zal beschikken.

Motorola One Action render

Zoals de naam al aangeeft, zal de Motorola One Action uitgerust worden met Android One. Hierdoor ben je lange tijd verzekerd van updates. Tevens gaan er berichten over een 6,3 inch beeldscherm met Full-HD+ resolutie en 21:9 beeldverhouding. Daarbij zal de smartphone zowel met 3GB als met 4GB werkgeheugen verschijnen, samen met 32, 64 of 128GB opslagruimte. Verder zal er een Exynos 9609 processor zijn en een 3500 mAh accu.

Wanneer de Motorola One Action precies wordt aangekondigd is nog niet duidelijk. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel