Motorola One Action aangekondigd: scherpgeprijsd Android One-toestel nu verkrijgbaar

Motorola timmert flink aan de weg. Niet alleen met de G-series, maar ook met de Android One-toestellen. Nu is het portfolio uitgebreid met de nieuwe Motorola One Action.

Motorola One Action aangekondigd

Motorola heeft haar nieuwe One Action smartphone aangekondigd. Het nieuwe toestel draait net als de andere toestellen met ‘Motorola One’ in hun naam op Android One. Dit betekent drie jaar lang beveiligingsupdates en twee jaar lang Android-updates. In de afgelopen tijd is er veel nieuws online verschenen over de smartphone, nu weten we het dus definitief.

Motorola One Action

De Motorola One Action is uitgerust met een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm met 21:9 beeldverhouding. Daarbij heeft het toestel een punch-hole in de linkerbovenhoek. In dit cameragat zit de 12 megapixel front-camera. Aan de achterkant zit een triple-camera met een 12 megapixel hoofdcamera met groothoek van 117 graden, 5 megapixel dieptecamera en actiecamera.

Opvallend is dat je ook wanneer je je telefoon verticaal houdt, horizontale video’s kunt maken. Ook de andere vele functies die we van Motorola kennen in de camera-app zijn aanwezig. Denk aan de portretmodus, het uitlichten van één kleur (spotkleur) en Cinemagraph, waarmee je een deel van je foto kunt laten bewegen als een soort gifje.

Motorola One Action

De fabrikant heeft het toestel verder voorzien van een Exynos 9609 octa-core processor; dezelfde SoC als in de One Vision. Er is 4GB RAM aanwezig, samen met 128GB opslagruimte, wat uitbreidbaar is met een geheugenkaart. De accucapaciteit bedraagt 3500 mAh en deze kan opgeladen worden via de USB-C poort. Tevens heeft de smartphone Android 9 Pie aan boord. Natuurlijk heeft Motorola ook de handige Moto Actions aan het toestel toegevoegd.

Beschikbaarheid

De Motorola One Action komt naar Nederland en wel vanaf vandaag. De verkoopprijs ligt op 259 euro. De smartphone komt beschikbaar in de kleuren Denim Blue en Pearl White. Je kunt hem direct kopen bij Coolblue, Bol.com, Belsimpel en Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel