Motorola brengt betaalbare Moto G8 Plus uit in Nederland

We kunnen een nieuw toestel verwelkomen in de Nederlandse winkels. Motorola heeft de Moto G8 Plus uitgebracht in ons land, een interessante smartphone met een nette accucapaciteit en degelijke specificaties.

Moto G8 Plus kopen

De Moto G8 Plus is vanaf vandaag verkrijgbaar in ons land, dit blijkt uit de toesteldatabase van DroidApp. De smartphone werd eind oktober door Motorola gepresenteerd. De Moto G8 Plus is het eerste toestel dat verschijnt uit de nieuwe G8-serie. Aan boord is een 6,3 inch Full-HD+ beeldscherm met een inkeping waarin de 25 megapixel front-camera is geplaatst. Daarbij heeft de telefoon een triple-camera aan de achterzijde, voorzien van 48MP hoofdsensor, een actioncam met groothoek en dieptesensor.  Met de actioncam leg je je mooiste ‘moves’ vast.

Moto G8 Plus

Motorola heeft de G8 Plus verder uitgerust met een Snapdragon 665, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Heb je hier niet voldoende aan, dan is dat geen probleem. Het geheugen kun je namelijk uitbreiden met een geheugenkaart. Verder is er NFC, een 3,5 millimeter poort voor je headset, Bluetooth, dual-sim en Android 9 Pie met de fijne Moto Actions. De Moto G8 Plus biedt een 4000 mAh accu welke met 18W snel opgeladen kan worden.

Zoals gezegd is de Moto G8 Plus vanaf nu verkrijgbaar voor een bedrag van 269 euro. Je kunt het toestel aanschaffen bij Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Belsimpel en Mobiel. Er is keuze uit de kleur rood en blauw.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel