Motorola houdt op 2 augustus grootse aankondiging: wat kunnen we verwachten?

Motorola is dit jaar goed bezig. Zagen we eerder al de interessante Moto G6-serie en Moto Z3 Play, zitten er dit jaar nog meer smartphones aan te komen. Op 2 augustus is er een aankondiging, maar wat kunnen we verwachten?

Motorola op 2 augustus

Het is nog een maand wachten, maar nu al wordt duidelijk dat Motorola op 2 augustus een persconferentie zal houden. Op deze dag gaan we één of meerdere nieuwe toestellen zien van de fabrikant. De aankondiging wordt gehouden op het eigen hoofdkwartier in Chicago.

We verwachten dat we hier in ieder geval de Motorola One gaan zien, eerder dook het toestel nog op onder de naam Moto One Power. Deze smartphone dook in de afgelopen tijd al op, en is ook nu weer opnieuw opgedoken en te zien in de onderstaande foto’s. Er is een notch, dual-camera en Android One, echter is het nog maar de vraag of het toestel ook in Nederland uitgebracht wordt.

Motorola One

Daarnaast achten we de kans ook groot dat we het nieuwe high-end toestel van Motorola gaan zien; de Moto Z3. Eerder werd dus al wel de Moto Z3 Play getoond, en mogelijk in augustus de grote broer. Zodra er meer bekend is over de presentatie, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel