Nationale 2014 Test mee te spelen op smartphone

Vanavond, maandag 29 december, wordt bij BNN op NPO 3 de Nationale 2014 Test uitgezonden. Tijdens de Nationale 2014 Test wordt Nederland op de proef gesteld met vragen over de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Deze test kan je natuurlijk meespelen op je smartphone!

BNN zendt vanavond de Nationale 2014 Test uit. Met de Nationale 2014 Test wordt gekeken hoe goed je hebt opgelet het afgelopen jaar. De presentatoren Geraldine Kemper en Ruben Nicolai testen middels tal van vragen, de kennis van zowel bekende als onbekende Nederlanders. De vragen gaan over zowel de politiek, de trends, de showbizz, sportnieuws en de hypes van 2014.

Je kan op verschillende manieren zelf ook meedoen aan de Nationale 2014 Test. Via de ‘ouderwetse’ manier kan je met pen en papier de score bijhouden waarna je de punten kunt uitrekenen. Je kan ook via je smartphone of tablet meespelen. BNN heeft ervoor gekozen om dit niet via een aparte app te doen, maar gewoon via de mobiele website live.bnn.nl.

Wanneer de uitzending begint kan je inloggen via de website en je telefoon of tablet gebruiken als stemkastje. Je kan daarbij ook nog kans maken op een Selfiestok, als je de hoogste score weet neer te zetten.

De Nationale 2014 Test wordt maandag 29 december om 20:25 uitgezonden op NPO 3.

Voor 2015: Nationale 2015 Test: speel mee op je smartphone

Lees ook

Reageer op dit artikel