TVGids.tv komt met vernieuwde app

Na 3 miljoen downloads heeft het team van TVGids.tv haar vernieuwde app gelanceerd. TVGids.tv versie 3.0 is sinds kort te downloaden in de Play Store, maar wat is er precies veranderd?
Allereerst is de layout van de TVGids.tv applicatie onderhanden genomen, op het hoofdscherm worden gelijk alle hoogtepunten weergegeven in een carousel. Daaronder vinden we een Nu & Straks. Deze zenders zijn aan te passen via Zendervoorkeuren in het instellingen menu.

Via datzelfde menu kun je ook bekijken welke films er vandaag, maar ook over twee weken op TV zijn. Al lijken de laatste drie dagen niet te werken. Handig is dat we per film een reminder kunnen instellen maar ook kunnen delen naar allerlei media als je Agenda, Twitter & Facebook. Scroll je naar beneden dan krijg je nog een trailer en aanvullende film informatie te zien.

Zender overzicht
Naast het primetime overzicht (dat is opgebouwd uit je eigen zendervoorkeuren) is er ook het gewone zenderoverzicht, door te swipen naar links of rechts loop je door de door jou gekozen zenders heen. De TVGids.tv app kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel