Nest komt met ‘Hello’ deurbel vol mogelijkheden: koppeling met smartphone

Nest is bekend van verschillende slimme apparaten. Denk aan de rookmelder, de thermostaat en de beveiligingscamera. Nu heeft de fabrikant de Nest Hello geïntroduceerd, een deurbel die vol mogelijkheden zit.

Nest Hello deurbel

Naast de slimme rookmelder, beveiligingscamera voor binnen en buiten, de thermostaat en bepaalde andere diensten, is er nu de Nest Hello. De ‘Hello’ is een deurbel die vol mogelijkheden zit. De slimme deurbel is voorzien van een camera met een beeldhoek van 160 graden en eigen internetverbinding. Middels de Nest app kun je direct zien wie er voor je deur staat.

Overigens is het ook mogelijk om te praten met degene die voor de deur staat. De Nest Hello is namelijk voorzien van een luidspreker en microfoon. Tevens kun je middels ‘Quick Actions’ standaard antwoorden invoeren als je zelf niet aanwezig bent. Handig als bijvoorbeeld de koerier voor de deur staat met een pakketje.

Nest Aware is de abonnementsdienst van Nest. Deze subscriptie krijgt ook ondersteuning voor Nest Hello. Het wordt tegen betaling dan mogelijk om een melding te ontvangen als er mensen voor de deur staan die nog niet aangebeld hebben, en staan te praten. De camera van de Hello is voorzien van cirkelvormige blauwe LED-jes, HD-videokwaliteit, HDR- en nachtmodus en verschillende andere extra opties.

De Nest Hello zal in het eerste kwartaal van 2018 op de markt verschijnen. Een adviesprijs voor de moderne deurbel is nog niet door Nest bekend gemaakt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel