Netflix presenteert smartphone-only abonnement en is goedkoper dan gedacht

Vandaag heeft streamingdienst Netflix meer informatie bekend gemaakt over het smartphone-only-abonnement voor de videodienst. Als eerst is de dienst goedkoper dan gedacht.

Smartphone-abonnement van Netflix

Netflix heeft het smartphone-only abonnement officieel aangekondigd. In de afgelopen tijd is informatie hierover al verschenen. Hieruit werd toen duidelijk dat het abonnement rond de 5,00 euro zou gaan kosten. Vooralsnog heeft dit alleen betrekking op India. Daar zou het abonnement volgens eerdere bronnen 3,20 euro per maand gaan kosten, maar het wordt nog voordeliger.

Het smartphone-only abonnement kost in India omgerekend 2,59 euro per maand. Daar zitten wel een aantal restricties aan. Netflix biedt met dit type abonnement de content alleen aan in 480p kwaliteit. Het pakket laat je zowel op tablets als op smartphones films kijken. De Cast-functionaliteit is uitgeschakeld in de app. Echter zijn hier ook omwegen voor te bedenken.

Of het smartphone-only abonnement van Netflix ook naar andere landen komt is nog altijd onduidelijk. Zodra hierover meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar: Netflix, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel