Netflix update: aanbevelingen en Android Wear ondersteuning

Netflix komt met een update waardoor de app van de videodienst nog beter zal worden. In de nieuwe versie van Netflix voor Android zullen meer sociale functies zitten en tevens is er (de eerder uitgelekte) ondersteuning voor Android Wear.

De sociale functies die toegevoegd zijn in de Netflix update, zijn in september al aangekondigd voor andere platformen. Het betreft de sociale aanbeveling-functie in Netflix. Hiermee worden films aanbevolen aan de hand van wat bijvoorbeeld je Facebook-vrienden kijken. Je kan daarnaast jouw aanbevelingen delen via bijvoorbeeld Facebook Messenger.

netflix

Android Wear wordt nu ook ondersteund door Netflix. Vanaf je wearable kan een film afgespeeld of gepauzeerd worden. Daarnaast krijg je de aanbevolen films nu ook te zien op je smartwatch en krijg je andere nuttige informatie voorgeschoteld. De ondersteuning voor Android Wear lekte eerder al uit.

netflix android wear

De Netflix update wordt vanaf vandaag uitgerold, en is via onderstaande button gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Netflix
Netflix
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel