Nexus 6P aanbieding: alleen vandaag voor €439,95

Zo nu en dan verschijnen er aanbiedingen waarmee je de smartphone die je al lang op het oog hebt, voordeliger kunt aanschaffen. Vandaag is zo’n dag en kan je de Nexus 6P van Huawei aanschaffen voor zo’n 100 euro minder dan de normale prijs. Wij zetten de details voor je op een rij.

Huawei Nexus 6P aanbieding

Vorig jaar presenteerde Google twee nieuwe Nexus-smartphones. Het ging om de LG Nexus 5X en de Huawei Nexus 6P. Voor Huawei is het de eerste keer dat zij een Nexus-toestel mochten produceren, voor LG is het de derde keer. De Nexus 5X in inmiddels voor zo’n 250 euro verkrijgbaar, en de Nexus 6P kost vandaag de dag ongeveer 530 euro.

Nexus 6P

Echter kan je vandaag de Nexus 6P aanschaffen voor 439,95 euro. Je krijgt voor dit bedrag een uitgebreide, luxe smartphone met een metalen behuizing en een 5,7 inch display. Zoals we gewend zijn van de Nexus-lijn, zal je als één van de eerste de update krijgen naar de nieuwste Android-versie; Android 7.0 Nougat. Er is een 12.3 megapixel camera, een 8 megapixel front-camera en een 3450 mAh accu.

Zoals gezegd krijg je alleen vandaag de Nexus 6P voor de prijs van 439,95 euro. Hier komt nog wel 5,95 euro bij aan verzendkosten. De aanbieding is alleen geldig via deze link bij iBood. Voor een compleet overzicht van specificaties; raadpleeg de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel