Prijs van Nexus 6P duikt onder de 600 euro

De Huawei Nexus 6P werd eind vorig jaar aangekondigd door Google. Huawei was verantwoordelijk voor de productie van het toestel. Voor de Chinese fabrikant was het de eerste keer dat het haar vingers mocht branden aan een Nexus-toestel. De prijs van de Nexus 6P is in de afgelopen tijd flink gedaald.

Huawei Nexus 6P

Google kondigde eind september de Nexus 5X en Nexus 6P aan. De Huawei Nexus 6P is misschien wel de beste smartphone van dit moment. Maar weinig smartphones voelen zo premium en fijn aan als de Nexus 6P, zo schreven we eerder al in onze Nexus 6P review. De aluminium behuizing, het 5,7 inch AMOLED display en de nieuwste software; Android 6.0 Marshmallow maken het toestel interessant. Foto’s schiet je met de 12.3 megapixel camera die ook in donkere omgevingen goede foto’s weet te schieten.

Prijsdaling

Toen de Nexus 6P in november naar Nederland kwam lag de prijs op 699 euro, een forse prijs voor de smartphone. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en is niet alleen de Nexus 5X (prijzen) in prijs verlaagd, maar is ook de verkoopprijs van de Nexus 6P gezakt naar onder de 600 euro.

De Nexus 6P is bij een groot aantal (web-)winkels verkrijgbaar. DroidApp heeft voor je op de speciale Nexus 6P pagina alle specificaties, nieuwsberichten en prijzen gebundeld. Daarnaast vind je er ook de onafhankelijke prijsvergelijker om de Nexus 6P met een abonnement aan te schaffen. Via onderstaande button kom je op de speciale Nexus 6P-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel