Dit zijn de nieuwe kleuren van de Huawei P30 Pro

Huawei wil de vraag stimuleren van de eerder uitgebrachte Huawei P30 Pro. Hiervoor zal de fabrikant het toestel in twee nieuwe kleuren uitbrengen; het gaat om Misty Lavender en Mystic Blue.

Huawei P30 Pro in twee nieuwe kleuren

Hoewel de Huawei Mate 30-serie er binnenkort aan zit te komen, mag de P30-serie nog niet vergeten worden. En terecht, want de P30 Pro en de P30 zijn nog zeker twee erg fijne toestellen. Om de vraag naar het toestel te blijven stimuleren kiest Huawei ervoor het toestel in twee nieuwe kleuren uit te brengen. Het gaat om de kleuren “Misty Lavender” en “Mystic Blue”.

Huawei P30 Pro kleuren

In tegenstelling tot de kleuren die eerder werden uitgebracht, betreft het niet langer meer een gelijke kleur, maar zogenoemde dual-tone kleuren. Hierbij is er een combinatie tussen een matte en een glanzende achterkant. De ene kleur is Misty Lavender met paars-roze kleuren, bij de Mystic Blue kleur zien we de blauwe kleur terugkomen.

Tijdens de IFA van 2018 presenteerde Huawei ook nieuwe kleuren voor de P20 Pro, die kwamen nooit uit in ons land. Het is onbekend of de nieuwe Huawei P30 Pro kleuren wel naar ons land komen. Wel zou Huawei, volgens de bron, van plan zijn de kleuren in Europa te voeren. Dus er is zeker hoop.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 505,00 euro
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel