OnePlus brengt OnePlus 7 uit in nieuwe kleur: Mirror Blue

De OnePlus 7 werd enkel uitgebracht in de kleur Mirror Gray. De fabrikant heeft er nu voor gekeuzen een nieuw blik verf te openen, en daar de OnePlus 7 in te dopen; de kleur Mirror Blue.

OnePlus 7 in Mirror Blue

Hoewel de OnePlus 7 Pro in verschillende kleuren uitgebracht werd, gold dat niet voor de OnePlus 7, de andere smartphone uit de 7-serie. Voor de OnePlus 7 wordt nu de kleur Mirror Blue onthuld. Deze wordt geleverd met 6GB RAM en 128GB opslagruimte voor een prijs van omgerekend zo’n 430 euro.

OnePlus 7 Mirror Blue

De rest van de specificaties zijn gelijk aan de Mirror Gray-kleur; dit betekent een 6,41 inch Full-HD+ beeldscherm, Snapdragon 855 processor en vingerafdrukscanner in het beeldscherm. Daarbij is er een dual-camera en 3700 mAh accu die snel opgeladen kan worden. Onze bevindingen van dit toestel lees je in onze OnePlus 7 review.

Voor wie direct naar de winkel zou willen rennen is er minder goed nieuws. Voorlopig is deze kleur alleen beschikbaar in India, waar het toestel in samenwerking met Amazon verschijnt. Het is niet bekend of deze kleur ook in Europa en/of in Nederland verschijnt. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel