Schitterende OnePlus 7 Pro te bestellen in kleur ‘Almond’

OnePlus kwam vorige maand met de nieuwe OnePlus 7 Pro. De smartphone kenmerkt zich door een waanzinnige snelheid en prima specificaties. Nu is de kleur Almond beschikbaar om te bestellen.

OnePlus 7 Pro Almond

De OnePlus 7-serie is de meest nieuwe reeks van de Chinese fabrikant. We publiceerden van het weekend onze OnePlus 7 preview en eerder deze maand de uitgebreide OnePlus 7 Pro review. Die laatste kwam eerder al uit in de kleuren Mirror Gray en Nebula Blue. Bekend was toen dat de stijlvolle goud-bruine kleur Almond later zou komen. Vanaf nu kun je dit toestel bestellen.

OnePlus 7 Pro almond

Uiteraard zijn de specificaties van de Almond-kleur gelijk aan die van de andere kleuren. Wel is de OnePlus 7 Pro Almond alleen verkrijgbaar in de configuratie met 8GB aan werkgeheugen en 256GB interne opslagruimte. Er is een triple-camera die je voor zowel groothoekfoto’s als met 3x optische zoom kunt gebruiken. En natuurlijk is het schitterende 6,7 inch, aan de zijkant doorlopende, beeldscherm. Dit onwijs heldere, kleurrijke scherm werd al erg positief beoordeeld in onze review. Natuurlijk is er ook de pop-up camera die je selfies laat schieten of snel het toestel laat ontgrendelen middels gezichtsherkenning.

De Almond kleur van de 7 Pro is vanaf nu te bestellen bij OnePlus en Belsimpel. De uitlevering start 25 juni.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel