OnePlus 7 krijgt OxygenOS 9.5.6 met juni-patch; ook update voor 3 en 3T

Er wordt een update verspreid voor de OnePlus 7. De high-end smartphone van het bedrijf krijgt OxygenOS 9.5.6 met de juni-update, samen met verschillende verbeteringen.

OxygenOS 9.5.6 voor OnePlus 7

De OnePlus 7-serie is de high-end smartphone reeks van de Chinese fabrikant. Het ontwikkelteam van software-updates is flink op stoom, want er zijn al meerdere updates voor de toestellen uitgebracht. Nu staat er een nieuwe update klaar voor de OnePlus 7. Deze smartphone krijgt OxygenOS 9.5.6 als update.

OnePlus 7 review

Met de OxygenOS 9.5.6 update wordt als eerst beveiligingsupdate juni 2019 toegevoegd. Daarbij belooft de fabrikant verschillende verbeteringen. Zowel de gesprekskwaliteit als de fotokwaliteit is met de update verbeterd. Tevens is de gevoeligheid van de automatische helderheid geoptimaliseerd. Uiteraard zijn ook met deze update bugfixes doorgevoerd. De changelog van de update hebben we hieronder voor je op een rij gezet;

 • System
  • Updated Android security patch to 2019.6
  • Optimized the sensitivity of automatic brightness
  • General bug fixes and improvements
 • Phone
  • Improved audio quality
 • Camera
  • Optimized photo quality

OnePlus stelt de update vanaf nu beschikbaar voor de OnePlus 7. Het kan enkele dagen duren voordat deze update bij iedere gebruiker beschikbaar is. Je krijgt een melding op je toestel als de update beschikbaar is. Je kunt alvast handmatig controleren via de instellingen van de OnePlus 7.

Alles weten over de OnePlus 7? Lees onze uitgebreide OnePlus 7 review.

OnePlus 3 en 3T

Ook de 3-serie van OnePlus wordt bijgewerkt met verbeteringen. Hierbij gaat het om OxygenOS 9.0.4 als update, waarbij ook de juni-beveiligingsupdate wordt geleverd. Verder meldt de changelog general bugfixes and improvements. Wat deze precies inhouden, is niet duidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 511,00 euro

 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel