OnePlus 7 krijgt camera-verbeteringen en mei-patch met OxygenOS 9.5.5

Nadat eerder al een belangrijke update werd verspreid voor de OnePlus 7 Pro, is nu de OnePlus 7 aan de beurt. Deze smartphone krijgt OxygenOS 9.5.5 met verbeteringen voor de camera, een nieuwe beveiligingsupdate en meer.

OxygenOS 9.5.5 voor OnePlus 7

De OnePlus 7 werd bij de lancering voorzien van een update; OxygenOS 9.5.4 en nu is het tijd voor een nieuwe update. De smartphonefabrikant geeft de OnePlus 7 de update naar OxygenOS 9.5.5. Bij deze nieuwe wordt beveiligingsupdate mei 2019 meegeleverd; dit terwijl de vorige update nog de april-patch bracht.

OnePlus 7

De grootste veranderingen vinden we terug bij de camera. We zagen bij samples van de update al grote veranderingen bij de OnePlus 7 Pro. Het lijkt erop dat de camera van de OnePlus 7 ook grote veranderingen kan verwachten. De fabrikant belooft verbeteringen in de nachtmodus, optimalisaties in de autofocus en dit zien we ook terug bij het contrast en de kleuren.

OxygenOS 9.5.5 wordt vanaf nu uitgerold voor de OnePlus 7. Het kan echter nog wel een aantal dagen duren voordat de update bij iedereen uitgerold wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel