Afbeeldingen tonen nieuwe sport-smartwatch van Samsung

Samsung komt binnenkort met de introductie van een nieuw sporthorloge. Waar het bedrijf eerder al de Gear Watch sport had, zou het binnenkort met de Galaxy Watch Active of Galaxy Sport komen. Er zijn nu plaatjes opgedoken van de smartwatch.

Nieuwe Galaxy Sport-watch op beeld

Samsung heeft al een aardig portfolio met sporthorloges en dat portfolio lijkt binnenkort uitgebreid te worden. Er zijn renders verschenen van een nog niet aangekondigd horloge van Samsung. De smartwatch zou uitgebracht worden onder de naam Galaxy Watch Active of Galaxy Sport. De draairing lijkt verleden tijd te worden. In plaats daarvan zien we een groot scherm en lijkt het horloge ook wat dunner te zijn.

Galaxy Watch Active zilver

Samsung Galaxy Watch Active

De foto’s laten zien dat Samsung de smartwatch in verschillende kleuren uit wil brengen namelijk blauw, zwart, roze en wit/zilver. Details en specificaties zijn nog niet bekend over de Galaxy Watch Active. Samsung zou het apparaat mogelijk willen presenteren op 20 februari. Dan kondigt de Koreaanse fabrikant tijdens Samsung Unpacked ook de vouwbare smartphone en de Galaxy S10-serie aan.

Lees ook

Reageer op dit artikel