Samsung Galaxy Watch vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Samsung heeft de Galaxy Watch uitgebracht in Nederland. De nieuwste horloge van Samsung is voorzien van handige functies en een net design. Daarbij krijg je meldingen binnen via je horloge en kun je kiezen uit verschillende wijzerplaten en apps.

Galaxy Watch in Nederland

Vanaf vandaag kun je de Galaxy Watch aanschaffen. Het horloge is voorzien van een stijlvol design en een ideaal apparaatje voor het bijhouden van je gezondheid. Niet alleen wordt de beweegactiviteit gedetecteerd, ook kan de Samsung Galaxy Watch nauwkeurig je slaappatroon bijhouden. Tevens beschikt de Watch over speciale anti stress-tools.

Samsung Galaxy Watch

Je kunt gebruik maken van een groot aantal wijzerplaten om de Galaxy Watch helemaal te personaliseren naar eigen wens. Er zijn voor de watch een reeks interessante apps beschikbaar zoals die van 9292, Nu.nl, Spotify en Buienradar. Het horloge draait namelijk op Tizen, net als de Samsung Gear Sport. Met de Galaxy Watch kun je offline naar Spotify luisteren, zonder dat je smartphone in de buurt hoeft te zijn.

Als je start met een workout kan de Galaxy Watch deze automatisch herkennen. Tevens kun je met de ring om het scherm het volume harder zetten of een telefoontje aannemen. Samsung maakt de Galaxy Watch geschikt voor Android-toestellen met Android 5.0 Lollipop en hoger en iOS 9.0 en hoger.

Samsung Galaxy Watch

Hoewel de smartwatch vanaf vandaag beschikbaar is, kan het zomaar zijn dat je nog even op het horloge moet wachten. We hebben berichten gekregen van gebruikers die melden dat de levertijd uiterlijk eind september kan zijn vanwege de populariteit.

Je kunt het horloge aanschaffen in twee groottes; 42 mm in Midnight Black en Rose Gold of 46 mm in de kleur Silver. Voor de 42 mm betaal je 309 euro, de 46 mm Galaxy Watch kost 329 euro. De Samsung Galaxy Watch kun je direct aanschaffen bij Bol.com, Coolblue en Samsung.

Bedankt voor de foto, Jadwiga!

Lees ook

Reageer op dit artikel