Samsung Gear S3 is vanaf nu te koop: dit moet je weten

Samsung heeft de Samsung Gear S3 uitgebracht in Nederland. De smartwatch van het bedrijf zou in eerste instantie in november uitgebracht worden, maar dat werd een maandje later. De Samsung Gear S3 komt in drie varianten uit; de Classic, Frontier en BALR.

Samsung Gear S3 in Nederland

Er is keuze uit een nieuwe smartwatch. Samsung heeft namelijk vandaag de Samsung Gear S3 uitgebracht in Nederland. De wearable van het bedrijf zou eigenlijk begin november uitgebracht worden. Nu is het moment dat de watch eindelijk in Nederland verkrijgbaar is. De smartwatch komt uit als Samsung Gear S3 Classic en Samsung Gear S3 Frontier. Ook is er een Gear S3 BALR editie.

De Frontier is gericht op degenen die houden van avonturen. Bij de Classic is de doelgroep vooral de doorsnee consument die zoekt naar een premium, stijlvol horloge die lijkt op een standaard horloge. De horloges volgen de Gear S2 op.

Er is een 1,3 AMOLED beeldscherm. Je kunt kiezen uit tal van verschillende watch faces. Daarbij is er een 1GHz dual-core processor, 4GB opslag, 768MB RAM en een 380 mAh accu. Je kunt het horloge draadloos opladen en de smartwatches worden voorzien van Tizen OS. Dit werkt samen met Apple iOS en Android. De Gear S3 draait dus niet op Android Wear. Het bedienen van de watch gaat via het touchscreen of via de knoppen aan de zijkant.

Samsung Gear S3 kopen

Je kunt de Gear S3 aanschaffen bij Coolblue, Bol.com of Samsung. De prijs ligt op 399 euro. Voor de BALR betaal je 499 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel