Nintendo brengt Dr. Mario World uit: mix tussen Tetris en Candy Crush

Nintendo heeft haar nieuwste game uitgebracht voor Android. Het is Dr. Mario World, de nieuwste aanwinst in het Mario-portfolio. Daarnaast is het spel ook voor Apple iOS verschenen, dus kun je weer je uren besteden aan het spelen van een nieuw spel.

Dr. Mario World

In de Google Play Store is voor Android (en ook voor Apple iOS) het spel Dr. Mario World van Nintendo verschenen, dat is een dag eerder dan gepland. De spelfabrikant heeft het nieuwe spel vandaag uitgebracht. Eerder verschenen al andere titels van Nintendo voor de mobiele platformen, waaronder Super Mario Run en Animal Crossing: Pocket Camp. Nu is het dus de beurt aan Dr. Mario World. De Dr. Mario games werden in de jaren negentig uitgebracht voor bijvoorbeeld de Game Boy.

Dr Mario World

Dr. Mario World is een puzzelspel waarbij je met capsules de virussen moet vernietigen. Hoe beter het gaat, hoe sneller je door de verschillende levels gaat. Per voltooid level kun je maximaal drie sterren verdienen. Het spel doet een beetje denken aan een combinatie tussen Candy Crush en Tetris. Ook zijn er zogenoemde speciale aanvallen waarmee je snel meerdere virussen uit kunt schakelen en andere acties kunt uitvoeren.

Dr. Mario World kan gratis uit de Google Play Store gedownload worden via onderstaande button. Middels in-app aankopen kun je je voortgang in het spel versnellen, mocht je dat willen.

Dr. Mario World
Dr. Mario World
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel