Nintendo stelt komst van Mario Kart Tour naar Android met maanden uit

Nintendo heeft bekend gemaakt dat de game ‘Mario Kart Tour’ niet in maart van dit jaar voor Android en iOS zal verschijnen. Liefhebbers zullen enkele maanden langer geduld moeten hebben.

Mario Kart Tour staat in de file

In februari 2018 maakte Nintendo bekend dat het werkt aan een nieuwe game voor Android en iOS; Mario Kart Tour. Het spel moet dezelfde insteek hebben zoals ‘vroeger’ en zal geoptimaliseerd zijn voor het spelen op de smartphone.

Bij de bekendmaking van het nieuws gaf Nintendo aan dat het spel in maart 2019 uitgebracht zou moeten worden. Nintendo heeft nu bekend gemaakt dat het spel enkele maanden later uitgebracht zal worden. De ontwikkelaar is niet tevreden over de kwaliteit en inhoud. De releasedatum staat nu op zomer 2019. Een specifieke datum ontbreekt.

Mario Kart Tour Android zomer 2019

Nintendo heeft nog altijd niet meer verteld over welke functionaliteit we terug kunnen zien in het racespel. Onbekend is bijvoorbeeld of er een multiplayer-modus beschikbaar is voor Mario Kart Tour, al lijkt dit ons wel voor de hand liggen. Nintendo heeft eerder al verschillende games uitgebracht voor mobiele platformen. Waaronder Super Mario Run en Animal Crossing.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel