Mario Kart Tour voor Android komt op 25 september: pre-order gestart

Nintendo heeft meer details bekend gemaakt over de Android-game Mario Kart Tour. De game wordt al lange tijd verwacht, maar nu is er eindelijk meer duidelijkheid. We kunnen de game over een kleine maand verwachten.

Mario Kart Tour naar Android

Voor Android zijn er inmiddels meerdere Nintendo-games uitgebracht. Er zijn ook meerdere Mario-games beschikbaar, maar Mario Kart is nog altijd de grote afwezige. Toch zal dit binnenkort veranderen, zo heeft Nintendo bekend gemaakt. Op 25 september zal Mario Kart Tour uitgebracht worden voor Android, zo bevestigt het bedrijf. Berichten over de komst van het spel gaan al ruim anderhalf jaar rond.

Mario Kart Tour

In Mario Kart Tour moet je als eerste over de eindstreep komen en hierbij kun je gebruik maken van de verschillende items die je onderweg tegenkomt. Je kunt bestuurders verzamelen, maar ook karts. Er zijn speciale uitdagingen en de Frenzy Mode is aanwezig. Naar verwachting zullen er ook in-app aankopen aanwezig zijn om de voortgang te versnellen. Op dit moment is nog niet bekend of er ook een multiplayer-modus aanwezig is in het spel.

Je kunt het spel vanaf 25 september 2019 downloaden uit de Google Play Store. Je kunt je wel alvast registreren voor de pre-order van de game. Dat kan via onderstaande button. De gameplay kun je in onderstaande video bekijken.

Mario Kart Tour
Mario Kart Tour
Ontwikkelaar: Nintendo Co., Ltd.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel