Nokia 1 Plus: eerste foto en specificaties uitgelekt

Er komt een upgrade aan van de Nokia 1. Op het internet gaan nu berichten en foto’s rond van de nieuwe Nokia 1 Plus. De smartphone wordt in het budget-segment geplaatst en zal een Android Go-toestel worden. We zetten de details op een rijtje.

Nokia 1 Plus gespot

De Nokia 1 Plus moet een upgrade zijn van de Nokia 1 die vorig jaar werd aangekondigd. Het is mogelijk dat HMD Global deze smartphone tijdens het Mobile World Congress introduceert. De Nokia 1 Plus wordt naar verwachting een Android Go-toestel. Dit is een aangepaste versie van Android, bedoeld voor toestellen met minder krachtige hardware. De Nokia 1 Plus komt op de markt met 1GB RAM-geheugen en daarvoor is Android Go ideaal voor.

Nokia 1 Plus

De bron weet verder te melden dat de Nokia 1 Plus een beeldscherm krijgt met een resolutie van 960 x 480 pixels, hoe groot het display is, is nog niet bekend. Aan boord van de Nokia 1 Plus is een MediaTek MT6739WW quad-core processor met een rekenkracht van 1.5 GHz. Naar verwachting krijgt de Nokia 1 Plus een Micro-USB aansluiting, WiFi, GPS en dual-sim ondersteuning. Over de camera en dergelijke is nog niets bekend. We verwachten minimaal 5MP aan de achterzijde. Daarnaast is op het toestel Android Pie te vinden, waarvan dit dus de Go-versie is.

Zodra er meer bekend is over de Nokia 1 Plus, houden we je natuurlijk hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel