Nokia 5: Android 9 Pie wordt nu uitgerold in Nederland

Goed nieuws voor de bezitters van de Nokia 5. De smartphone wordt vanaf nu voorzien van de update naar Android 9 Pie. Lezers melden dat de update vanaf nu ook in Nederland beschikbaar is.

Nokia 5: Pie update

De gebruikers van de Nokia 5 hebben er even op moeten wachten, maar zojuist is de update vrijgegeven naar Android 9.0 Pie. Het is de nieuwste versie van Android waar tal van nieuwe functies en verbeteringen in zijn te vinden. Denk aan het vernieuwde multitasking-menu, nieuwe gesture-systeemnavigatie, verbeterde meldingen en nog veel meer nieuwe dingen.

Nokia 5 Android 9 Pie

DroidApp-lezer Wijtze laat ons weten dat de update vanaf nu wordt aangeboden voor zijn Nokia 5. Samen met de update naar Android 9 Pie, wordt ook beveiligingsupdate januari 2019 meegestuurd. Hiermee ben je weer helemaal up-to-date. De update wordt vanaf nu aangeboden in Nederland, maar het kan even duren voordat de update bij iedere smartphone beschikbaar is.

Vanmorgen schreven we nog een artikel over het updaten naar Pie door Nokia. Juho Sarvikas van HMD Global heeft namelijk meer uitleg gegeven over wanneer we voor welk toestel de update kunnen verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel