Nokia rolt Android 9 Pie uit voor Nokia 5.1 Plus

Opnieuw wordt een toestel van Nokia voorzien van de update naar Android 9 Pie. De update werd onlangs nog vrijgegeven voor de Nokia 8, nu is de Nokia 5.1 Plus aan de beurt. Deze smartphone is sinds kort verkrijgbaar in Nederland.

Nokia 5.1 Plus: Android 9 Pie update

Ben je de trotse bezitter van de Nokia 5.1 Plus, dan is er goed nieuws te melden. HMD Global rolt voor de smartphone een nieuwe update uit. Het gaat natuurlijk om de nieuwste Android-versie; een update naar Android 9 Pie. De telefoon werd enkele maanden geleden al uitgebracht, en is sinds begin december ook in Nederland verkrijgbaar.

Nokia 5.1 Plus Android 9 Pie

De Nokia 5.1 Plus heeft een 5,8 inch HD+ beeldscherm en een MediaTek Helio P60 octa-core processor. HMD Global levert de smartphone met een 13MP + 5MP dual-camera en een 3060 mAh accu. De smartphone is voorzien van NFC en natuurlijk Android One. Hierdoor ben je langere tijd verzekerd van updates. De smartphone heeft een interessant prijskaartje van 249 euro.

Het toestel verscheen met Android 8.1 Oreo op de markt, maar vanaf nu wordt dus Android 9 Pie uitgerold. Het kan eventjes duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is in Nederland. Naar verwachting zal dit in de komende dagen of weken gebeuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel