Nokia 7.1: Android Pie update beschikbaar in Nederland

Eind november gaf HMD Global het startschot voor de uitrol van Android 9 Pie voor de Nokia 7.1. Voor de Nederlandse bezitters was het even wachten, maar ook hier is Pie nu beschikbaar voor de 7.1.

Nokia 7.1: Android Pie

Android 9 Pie is de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem. Degenen die de Nokia 7.1 in huis hebben, kunnen vanaf nu een update verwachten naar deze Android-versie. Verschillende gebruikers laten aan DroidApp weten dat zij vanaf nu de update naar Android Pie aangeboden krijgen.

De uitrol van de update naar Pie begon eind november, maar voor ons land bleef de update nog even op zich wachten. Het wachten is nu voorbij. Bennie laat weten dat samen met de Pie-update de beveiligingsupdate van december wordt meegeleverd. De update brengt verschillende nieuwe features die we in dit artikel voor je op een rij hebben gezet.

Nokia 7.1 Android Pie

Nokia heeft met de Nokia 7.1 een interessante smartphone in het portfolio. Er is een 5,84 inch Full-HD+ beeldscherm met een Snapdragon 636 octa-core procesor. Ook is de smartphone voorzien van een 12MP + 5MP dual-camera en ben je dankzij Android One lange tijd verzekerd van updates. Alles over de smartphone vind je via onderstaande button op de Nokia 7.1 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel