Vermoedelijke voorzijde van Nokia 9 PureView opgedoken: zonder notch

Nokia werkt nog steeds aan de Nokia 9. op het internet zijn nu de foto’s opgedoken van de voorkant van de vermoedelijke smartphone. Het toestel lijkt wat weg te hebben van de LG G6.

Nokia 9 PureView: de voorkant

Op het internet circuleren foto’s van de nieuwe Nokia 9 die we in 2019 kunnen verwachten. Over het toestel werd eerder al het nodige aan informatie gedeeld, maar nu komen daar meer foto’s bij. We zien de voorkant van de Nokia 9 die mogelijk Nokia 9 PureView gaat heten.

Nokia 9 voorkant foto 2

Eerdere foto’s spraken over een Nokia 9 met vijf camera’s aan de achterkant. Nu zien we een voorkant waaruit we een aantal conclusies kunnen trekken. Er zal geen notch aanwezig zijn. We zien ook trekjes van de LG G6 terug in het toestel; met de afgeronde hoeken van het scherm.

Nokia 9 voorkant foto 3

Er is ruimte opengelaten voor de camera (of misschien camera’s) en natuurlijk de sensoren. We zien ook vrij dikke schermranden bij de smartphone. Op verschillende foto’s valt de screenprotector op die over het scherm zit. Ook is het Nokia-logo opvallend. Of het gaat om een prototype waarop het logo later is geplakt, of er is een beetje Photoshop te bespeuren.

Zodra er meer bekend is over de Nokia 9 houden we je natuurlijk op de hoogte!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel