Aankondiging van nieuwe Nokia 9 voorlopig uitgesteld

HMD Global heeft volgens de laatste berichten de aankondiging van de nieuwe Nokia 9 uitgesteld. Over de smartphone is al veel naar buiten gebracht, en een release zou dit jaar plaatsvinden, maar dat gaat hem dus niet worden.

Geen Nokia 9 dit jaar

Dit jaar hoeven we niet de nog een vlaggenschip van Nokia te verwachten. Dit meldt een bron die met regelmaat inside-informatie heeft over de van oorsprong Finse fabrikant. Oorspronkelijk zou HMD Global het plan hebben om dit jaar nog een high-end smartphone uit te brengen, waarbij het voor de hand lag dat dit de Nokia 9 zou zijn.

Nokia 9 5 camera's

Volgens de bron zou CEO Sarvikas van HMD Global van mening zijn dat de Nokia 9 in de staat waarin hij nu zit, niet klaar zou zijn voor een release. Nokia heeft slechts twee vlaggenschepen uitgebracht in de tijd dat ze zich op Android hebben gericht; de Nokia 8 en Nokia 8 Sirocco.

De informatie die nu gedeeld wordt over de Nokia 9, spreekt over een release van het toestel tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Dit event zal in februari 2019 gehouden worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel