Foto toont vermoedelijke voorkant Nokia 9: geen notch, wel doorlopende randen

Op het internet is een nieuwe foto verschenen van de Nokia 9, althans, dat is het vermoeden bij het zien van de foto. Al lange tijd gaan er berichten rond over het nieuwe toestel en de verwachting is dat we in februari het toestel officieel te zien krijgen.

Nokia 9 in beeld gebracht?

Nokia komt binnenkort met de Nokia 9, althans, dat is al lange tijd de gedachte. Echter blijven we maar wachten en lijkt het er na de laatste berichten op dat we hem in februari kunnen verwachten. Het vermoeden is dat de onderstaande foto’s de nieuwe Nokia 9 laten zien.

Nokia 9 foto

Na het zien van de foto’s lijkt het erop dat de smartphone niet voorzien wordt van een notch, maar wel van doorlopende schermranden aan de zijkanten.We zien een USB-C aansluiting en een speaker. Het is niet bekend of de telefoon geleverd wordt met een 3,5 millimeter aansluiting; iets wat bij de Nokia 8 Sirocco werd weggelaten. Volgens geruchten zou de telefoon een 5,9 inch OLED-display krijgen met QHD+ resolutie, een Snapdragon 845 processor, 6GB RAM en maximaal 256GB. Waar we natuurlijk het meest benieuwd naar zijn, is de penta-camera met vijf lenzen.

Laten we de berichten die nu verschenen zijn wel met een korreltje zout nemen. De achtergrond van de bron is niet echt te achterhalen. Maar wie weet, zien we hier toch de nieuwe smartphone van HMD Global.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel