Nokia 2.1 met Android Go nu verkrijgbaar in Nederland voor €119

Nederland is een smartphone rijker. Nadat in de afgelopen weken verschillende nieuwe Nokia’s zijn uitgebracht in ons land, is nu ook de Nokia 2.1 verkrijgbaar. Het betaalbare toestel is voorzien van Android Go.

Nokia 2.1 te koop in Nederland

HMD Global heeft de Nokia 2.1 uitgebracht in Nederland, zo blijkt uit inventarisatie van DroidApp. De smartphone werd samen met de Nokia 3.1 en Nokia 5.1 eind mei aangekondigd. Eerder werd de 3.1 al uitgebracht in ons land, en ook de Nokia 5.1 kun je kopen in Nederland. Daar komt dus nu de Nokia 2.1 bij, voorzien van stereo-speakers.

Nokia 2.1

Bijzonder aan de Nokia 2.1 is dat de smartphone voorzien is van Android Go. Hierdoor heb je toegang tot de functies uit Android, alleen is deze dan geoptimaliseerd voor toestellen met minder krachtige hardware. Hierdoor blijft er meer opslagruimte over voor je apps en andere bestanden.

De Nokia 2.1 heeft een 5,5 inch HD+ beeldscherm, een Snapdragon 425 quad-core processor, flinke 4000 mAh accu en 5 megapixel front-camera. Aan de achterkant heeft de smartphone een 8 megapixel camera. Het toestel heeft een adviesprijs van 119 euro en kun je direct kopen bij Bol.com.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel