Nokia 2.2 voor €99,99 bij Aldi in de aanbieding: een goede deal, of niet?

Supermarktketen Aldi stunt ook deze week weer met een smartphone in de aanbieding. Dit keer is het de Nokia 2.2 die je voor een kleine 100 euro in huis kunt halen. Is het een goede keuze?

Nokia 2.2 bij Aldi

Bij supermarkt Aldi vind je met regelmaat aanbiedingen voor smartphones. Ook deze week vind je in de folder weer een korting op een interessant toestel; de Nokia 2.2. Het is de nieuwste smartphone uit de Nokia 2-serie en werd een kleine twee maanden uitgebracht in Nederland.

Het meest positieve aan de Nokia 2.2 is de aanwezigheid van Android One. Hierdoor ben je twee jaar lang verzekerd van Android-updates en drie jaar lang van beveiligingsupdates. Android 10 is bevestigd voor het eerste kwartaal van 2020. Voordat je naar de winkel rent, is het goed om een aantal dingen te weten over de smartphone.

Nokia 2.2 zwart

Het toestel heeft een 5,71 inch HD+ beeldscherm met een notch. Hierin zit de 5 megapixel front-camera. Aan de achterzijde heeft de telefoon een 13 megapixel camera. Ook is dual-sim, een Micro-USB poort, WiFi 2.4 GHz, GPS en een 3000 mAh accu aanwezig. Er is verder een Helio A22 quad-core processor aan boord, samen met 2GB RAM en 16GB opslagruimte. Dit geheugen is uitbreidbaar.

Wil je graag multitasken of speel je graag een spelletje op je smartphone, dan is het raadzaam de Nokia 2.2 links te laten liggen. Voor de basisdingen zoals af en toe een keer een mailtje sturen, foto maken of om te WhatsAppen is de Nokia 2.2 voor zijn prijs vrij goed.

Kopen of niet?

De aanbieding bij Aldi gaat in op donderdag 29 augustus 2019. Echter, die 99,99 euro is niet alleen bij Aldi de prijs. Je kunt hem voor dezelfde prijs vinden bij Bol.com, Mobiel en Belsimpel. Je hoeft dan niet eens donderdag voor de deur te liggen bij de supermarkt. Doorgaans gaan deze aanbiedingen namelijk vrij hard.

Mocht je gelijk op zoek zijn naar een goedkoop sim-only abonnement welke je kunt gebruiken in je nieuwe toestel; lees dan dit artikel; met de sim-only aanbiedingen (vanaf 2,50 euro).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel