Nokia 6.1 en Nokia 8 ontvangen nu nieuwste beveiligingsupdate van augustus

HMD Global heeft de updatemachine op hoge snelheid draaien. Nadat we vanmorgen al schreven over de augustus update voor de Nokia 7 Plus, is nu ook een ander toestel aan de beurt. Voor de Nokia 6.1, ofwel Nokia 6 (2018) staat de beveiligingsupdate van augustus klaar. Ditzelfde geldt voor de Nokia 8.

Beveiligingsupdate augustus voor Nokia 6.1 en 8

De Nokia 8 en Nokia 6.1 worden vanaf nu allebei bijgewerkt met een nieuwe security-patch. Voor de twee smartphones wordt beveiligingsupdate augustus 2018 uitgerold. Zoals we vanmorgen schreven is dezelfde update ook beschikbaar voor de Nokia 7 Plus. Eerder werd de update al beschikbaar gesteld voor de Nokia 6 en Nokia 5 die vorig jaar door Nokia werden uitgebracht.

Nokia 6.1 beveiligingsupdate augustus 2018

Eddy, Richard en Martain laten aan ons weten dat de update dus nu ook beschikbaar is voor deze twee toestellen. De update heeft voor de Nokia 6.1 een grootte van 98,8 MB, voor de Nokia 8 83,2 MB. Alles over de Nokia 6.1 lees je in onze uitgebreide Nokia 6.1 review. Mocht je al in het bezit zijn van een Nokia met Android One, zoals de Nokia 6.1, lees dan ons uitgebreide Nokia tips overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel