Gebruikers Nokia 7 Plus melden weer problemen met nummerherkenning na Juli-update

Deze week bracht HMD Global de beveiligingsupdate van juli 2018 uit voor de Nokia 7 Plus. Dit is blijkbaar niet zonder problemen verlopen. Net als na de update van juni melden gebruikers zich met problemen met de nummerherkenning.

Nokia 7 Plus: weer problemen nummerherkenning

Updates zijn er normaliter voor het verbeteren van de prestaties en mogelijkheden van een toestel. Zo ook beveiligingsupdate juli 2018 die door Google begin deze maand werd uitgerold. HMD Global was er weer snel bij en bracht deze update in de afgelopen week naar verschillende toestellen, waaronder de Nokia 7 Plus.

Nokia 7 Plus nummerherkenning

DroidApp-lezer Sander en verschillende andere bezitters van de 7 Plus, melden problemen met de nummerherkenning na het uitvoeren van de update naar juli. Dit is niet de eerste keer. Na de update van juni was dit hetzelfde probleem opgetreden die later verholpen werd. Nu is de bug in de nummerweergave dus weer terug. Wanneer je gebeld wordt, zie je dan ‘Onbekend’ staan, ook al belt diegene met nummerweergave aan.

Er lijkt een verband te zijn met de Nokia 7 Plus en het Vodafone-netwerk. Klanten met eenzelfde toestel bij een andere provider zoals T-Mobile of KPN melden geen of minder problemen rondom dit probleem. Daarentegen is de bug wel specifiek op de Nokia 7 Plus opgetreden. Bij sommige gebruikers heeft het geholpen het toestel opnieuw op te starten. Mocht dat niet helpen, dan is het weer wachten op een update.

Leestip: De 14+ beste tips voor je Nokia 6.1, Nokia 7 Plus en 8 Sirocco met Android One

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel